• top-6.jpg

 

barbershop2022

 HET BARBERSHOP ONTMOETINGSFESTIVAL
" DE BOF"
IN HET CENTRUM VAN DORDRECHT
OP ZATERDAG 28 MEI
WAS EEN GROOT SUCCES.

MET JEROEN

GEORGANISEERD DOOR VOCALGROUP ROUTE SIXTEEN.

VELE BARBERSHOPKOREN EN KWARTETTEN WISTEN DE WEG NAAR DORDRECHT TE VINDEN EN HEBBEN DE DORDTENAREN VERRAST MET MOOIE, GRAPPIGE EN GEZELLIGE A-CAPELLANUMMERS

C8A3CEAB 0431 485E 86D7 EA66DDE43E53

Op 28 mei 2022 zal het befaamde Barbershop Ontmoetingsfestival voor het eerst plaatsvinden in de historische binnenstad van Dordrecht.

Op deze zaterdag ontvangen we de genodigde of aangemelde barbershop koren en kwartetten in de Grote Kerk in Dordrecht. Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers wordt er gezamenlijk een inspirerende warming up gedaan. De deelnemers worden hierna gekoppeld aan hun gidsen die hen gaan begeleiden door de binnenstad. Op diverse binnen podia en sfeervolle plekken in het historische centrum van Dordrecht gaan de koren en kwartetten korte optredens geven. Het Dordtse publiek zal kennis maken met de mooie barbershop akkoorden en prachtige close harmony nummers.

De middag zal worden afgesloten met een Sing-A-Long op een van de gezellige pleinen in de binnenstad. We nodigen het publiek, bezoek en deelnemers aan het festival, uit om gezellig met ons mee te zingen. Hiervoor laten we een tweetal songs arrangeren. Het thema van ons festival is jonge zangers aantrekken. De twee nieuwe arrangementen zijn bedoeld om een brug te slaan naar de jongere generatie en zullen hele recente hits zijn waar zij zich in kunnen herkennen.

Wil je als Barbershopkoor of kwartet meedoen, meldt je dan aan via  het formulier hieronder.

Voor meer informatie kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gedurende het jaar zullen wij op deze website-informatie en wetenswaardigheden posten, zodat je op de hoogte bent van alle ontwikkelingen.

Of volg ons op:

   

Het ‘BOF jij even’ festival wordt georganiseerd in samenwerking met:

 

dordrechtdordrecht