Vocalgroup Route Sixteen

4-stemming acapella koor

Flyer BOF overdag

r16SOC_Flyer_zonder_ticketshoplink-1.jpg

Op 18 mei 2024 organiseerde Route Sixteen voor het 2e maal het Acapella Barbershop Ontmoetingsfestival in Dordrecht. Op een zonovergoten dag ontmoetten 350 a capella en barbershop zangers en zangeressen en 40 vrijwilligers elkaar bij Stadsbrasserie De Witt. Na een gezamenlijke warming-up trokken we de stad in, waar de 25 koren en kwartetten op 10 locaties in de stad hun mooiste liedjes lieten horen. 

Na een zeer geslaagde middag maakte de 3 koren en kwartetten die in 2023 bij de SING Barbershop conventie in de prijzen waren gevallen zich op voor de Show of Champions. Deze show vond plaats in de Wilhelminakerk met een fantastische akoestiek. Wat hebben we daar genoten van Building Bridges, Game On, Men2B, Project X en Mixed Nuts. En natuurlijk van ons eigen optreden! 

Wil je de foto's terugkijken? Kijk dan op de website van Erik Ideler, die zowel overdag als 's avonds prachtige foto's heeft gemaakt.

Dank aan allen die hebben bijgedragen aan deze fantastische dag: sponsors, vrijwilligers, Erik Ideler, koren en kwartetten, Leonie Vink, de locaties en Wilhelminakerk in het bijzonder, Route Sixteen en natuurlijk het BOF-team. 

 

BOF 2024 en de Show of Champions werden mogelijk gemaakt door:

Brevo.jpegAmbema.jpegVenstercenter.jpeg

NNK.jpegtrustion.jpeg