Vocalgroup Route Sixteen

4-stemming acapella koor

 

 

Route Sixteen is niet alleen leuk om naar te luisteren maar ook om naar te kijken! Het publiek vermaken met prachtige a capella nummers met een theatrale inslag is het handelsmerk van deze groep vrouwen.

Plezier, samenwerking en creativiteit gaan hand in hand met dynamiek en zangkwaliteit.

Wij zingen 4 stemmig a capella, van close harmony tot jazzy nummers van pop tot barbershop, denkt daarbij bijvoorbeeld aan Pentatonix/Pitch Perfect. 

 

Gaat jouw bloed hiervan sneller stromen en wil je weten hoe het voelt om deel uit te maken van de leukste vocal group van Nederland? 

 

Ben je 18 jaar en ouder grijp dan nu je kans en doe mee aan de workshop a capella zingen die wij starten vanaf woensdagavond 10 mei as. 

In vier weken studeer je samen met Route Sixteen o.l.v. dirigent Marlous Luiten twee nummers in, daarbij leer je basistechnieken van a capella zingen en ervaar je hoe het is om in een korte tijd een verbluffend resultaat te behalen.

Voor 30 euro (inclusief materiaal ) krijg je vier woensdagvonden, 10 -17-24 en 31 mei, les van 19.30-22.00 uur. Studenten half geld.

Ben je enthousiast geworden meld je dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.